Crunchie rugbrødsmüsli - den nemmeste & lækreste af slagsen -

3 skiver rugbrød
2 håndfulde cashewnødder
2 håndfulde mandler
1 spsk agave sirup
2 drys kanel
1 drys vanilie

Tænd ovnen på 120 grader.

Skær rugbrød i små tern og hak cashew nødder og mandler groft.
Smid rugbrødstern og groft-hakkede nødder i en skål.
Hæld sirup og drys kanel/vanilie over nødderne, røre røre røre.

Så skal bagepladen have bagepapir, hvorpå de halvt-klistrede nødder fordels jævnt.
Så er det bare ind i ovnen, og lade dem blive der til nødderne er gyldne og der dufter i hele hytten (ca. 20 min.).

Rugbrødsmüsli

Hvis du ikke selv orker at lave din musli, og bare MÅ have den lækre rugbrøds’ en af slagsen.. Så kom ned til Djuus biksen på Blegdamsvej. Jeg har store lækre veck glas, fyldt med musli, klar til at blive taget med hjem 🙂