Fra netsalg til spisested – by Djuus Copenhagen

Vi startede Djuus Copenhagen med tanken om at producere forskellige slags slowjuices, der skulle sælges her fra hjemmesiden. 5 måneder efter vi begyndte vores Djuus rejse, blev vi enige om at finde et lokale, hvor vi kunne sælge juicerne fra. Vi forestillede os et hyggeligt lokale, med en fin lille disk, en kølemontre og få siddepladser, hvor vores gæster kunne sidde og nyde et glas iskoldt juice.

I slutningen af februar 2016, fik vi mulighed for at rykke ind i et kælder-lokale på Blegdamsvej / Østerbro. Vi ringede til familie og venner, og spurgte om de ville komme og hjælpe os med at gøre lokalet klar til åbning 1. april.

Vores enorme bagland trådte til, og få uger efter vi havde overtaget lejemålet; Blegdamsvej 78, stod vores lille, hyggelige forretning klar til at servere for de lokale Østerbro gæster.

Her 4 år efter, serverer vi ikke kun forskellige slags juice. Konceptet udviklede sig – stille og roligt, og vi blev pludselig kendt i gaden som stedet, der serverede friskbagte boller, dejlig kaffe og grillede rugbrøds sandwich for vores gæster i hverdagene (mandag-fredag).

2020, Take Away & To Go
Det er nu en måned siden, at vi fyldte 4 år, og endnu engang har vi haft brug for at ændre i forretningsmodellen. Efter COVID19 har indtaget Danmarks hverdag, har det betydet; færre mennesker i gaden, og vi har derfor ikke råd til at holde åbent som før.

I stedet forsøger vi os nu med forudsalg af friskbagte morgen poser, og frokost boxe – der varierer uge efter uge. Vi har rykket rundt på vores dejlige lokale. Skabt en ‘take away’ forretning, hvor man ikke har mulighed for at blive siddende, men i stedet kan tage sin mad med ud i fælledparken, hente det hjem til altanen/hjemme kontoret, eller hvor man nu ønsker at indtage vores bud på en hjemmelavet morgenmad eller frokost.

På instagram og facebook kan du holde øje med ugens menu.

Du kan bestille mad ved at sende os en besked på facebook, instagram eller ved at sende en sms til 28450533


Rikki McGhee
Ejer/stifter

Maria Jakobsen
Ejer/stifter

Close Menu